plugg,plugg,plugg

Godmorgon sweeties (:
Jag vaknade imorse när min älskling skulle ock arbeta för hans alarm låter super mkt ock han stänger inte av det försen man ber honom , underbart snäll pojkvänn hah !? Men jag älskar honom ändå och faktikst så kunde jag somna om efter någon halvtimmes tid .. Vaknade vid halv nio tiden igen och sen blev det upp då och bara ta det lite lugnt och må för jävligt men nu sitter jag här och bloggar och håller på med min tenta i social omsorg , ska fan o mig fixa den idag hoppas jag på annars absolut senast imrn , men klara de ska jag utan problem !! Var i skolan igår var mysigt att träffa alla och vi kom fram till hur vi ska göra på vår avslutning ock sånt ,  pratade även en del med emelie vilket var trevligt en del utbytade tankar & en del planer :D sickan har en plan (h) . Blev bara mys här hemma sen på kvällen när mitt hjärta kom och mamzi ock dem hade köpt med mat ifrån pizzerian på rosengården , jag åt lite av en kebab tallrik , helt okej :) Nej nu måste jag verkligen fortsätta plugga , vi hörs kanske sen (:

hat

ska till skolan nu , kanske skriver ikväll .. får se vad som hinns har en massa helvets läxa ..

btw , ibland önskar jag man kunde berätta för en eprson hur mkt man hatar h-n ock vrf , förhelvete lek inte ngt du inte är , du skämmer bara ut dig själv din fule fan :)

äppelkaka

Hallo sweeties .
Jag vaknade imorse vid åtta tiden av att min älskling la vaken , tänk att man kan vakna av något sånt ;s Det är rätt störigt egentligen faktiskt , jag ville sussa länge men icke eftersom jag mådde illa ock behövde kräka direkt .. Har mått illa hela dagen ock kräkts en del men försöker ändå äta men de är så hemskt när man vet de kommer upp igen efter ett tag , någon som är eller varit i samma sits ock kanske har tips !? Jag har iaf bakat en äppelkaka med lillebror eftersom jag har lovat honom det hela helgen känns det som , gud vad han var duktig på att vispa och sånt , min underbara bror <3 Håller på att plocka undan lite i köket nu sen får jag se om jag orkar stora rummet också ock kanske dra över med dammsugaren , hade ju varit bra men ska skala potatisar till mamma (oups skalaren är i diskmaskinen) får se hur det löses.. Min prins där inne har rört sig lite idag och det ser rätt roligt ut ibland på magen så ser det ut som jag andes med halva magen och det är där han rör sig som man ser, ååh gud vad jag längtar ... ÅNGEST har jag över min social omsorg tenta , måste få ork att bli klar med den absolut senast innan tisdag :S Nu måste jag fortsätta så jag blir klar innan mamzi slutar jobba, ha en underbar söndag.

:)

Godkväll bitches (:
Jag har verkligen inte orkat skriva förrut idag men ändå kunnat göra en massa annat på datan , undra varför !? Jo för att hur mkt jag än skriver så är ni så fruktansvärt kassa på att kommentera , men ändå är ni ett antal läsare .. Bättra er så blir jag oxå mkt bättre på att upptadera ock kan skriva mera , jag väntar även på att få min design fixad av underbart snälla cassandra och då blir det oxå mkt roligare .. Snart har jag varit gravid i sex månader och den dagen tänker jag faktikst skriva alla tankar runt min graviditet och hur tiden har varit , kan väll vara intressant kanske ?! :D Jag och min älskling ska och kolla på en barnvagn imrn , en emmaljunga som är marinblå . Annars har det inte hänt så mkt idag har varit barnvakt åt min lillebror eftersom mamma jobbar och pappa o ella är i lägengheten ock kikzan hos sin lilla kärlek , men vi har haft de mysigt här hemma :) Vi cyklade ner förrut och köpte en goodispåse och även grilladkyckling som vi precis har ätit , sen ikväll eller snart ska jag försöka mig på att laga ris ock vårrullar med currysås men får se hur det blir med den saken .. Matlagning är inte idas starka sida ;s .. Men vi höres senare eller imrn , har ingen skriv lust nu faktikst :) xoxo

social omsorg :)

Godmorgon :)
Har ni sovit gott inatt !? Jag har iaf sovit hela natten vilket har varit skönt eftersom de blev en konstig natt i förrgår, dock hade jag en mardrömm att jag köpt en jätte dyr bilbarnstol och sen när jag kommer hem var den helt plastig och jag fick inte byta för den va smutsig som attsingn(!) knäppa saker de finns.. Jag gick upp när min älskling körde till jobb för att se om jag hitta min kalender så jag kunde kolla när skolan börja idag men det var tydligen självstudier fick jag veta av min lärare när jag smsa henne då jag inte hitta min kalender, den är helt borta ;s Jag hoppas verkligen jag hittar den för den är välbehövlig ock köpa en ny såhär sent på året känns inte alls lockande faktikst. Kräkt imorse har jag oxå gjort och ändå försökte jag att låta bli, helvetes jävla illamående :( Jag hoppas iaf att de blir bättre för jag märker att jag äter mkt sämre dem dagarna jag kräks på dock äter jag så de får ni inte tro att jag skiter i men de blir ås mkt jobbigare ock mindre mat tar längre tid att få ner i magen ock de sista jag vill är faktikst sjukhuset igen .. Sitter nu med min social omsorg tenta ska försöka bli klar med den innan helgens slut då kursen börjar lida mot sitt slut & gud vad jag kommer sakna min klass och framför allt lärare hon har verkligen varit en gud som förstått sig på hur jag mår.. Nej nu får jag väll fortsätta att arbeta med min tenta ock kanske blir det ett kräkande igen märker jag så den lilla prinsen där inne blir nöjd!? :P Ha de super bra så hörs vi ses, kram .

Potatismos&Fiskpinnar

Godkväll underbaringar som läser min blogg (:

Jag mådde lite sådär imorse som ni läste vilket inte alls var kul , kräks jag imorgon igen blir de som tillbaka på ruta ett "/ Jag vill oxå ha en bra graviditet ock bara få njuta som alla andra !? Varför ska de vara skillnad egentligen , han där uppe kan inte tycka om oss som får lida med att må illa ;p
Men det kommer vara värt vartende sekund för att få träffa min lilla prins & så länge han mår bra är jag faktikst nöjd :)
Jag tog ett varm ock härligt bad innan som dessutom var riktigt långt , fick rakat mina ben vilket jag har blivit så slarvig med sen jag börja må illa (a) Stackars min pojkvänn , eller !? Äsch , han älskar mig ändå :D
Därefter hitta jag en kräm till slitet hår så tog den i håret oxå ock faktikst det är redan skillnad så ska köpa mer av den på onsdag & imorgon är det skola var längesne så ska bli roligt ..
Just nu lagas det mat med lillebror , potaitsmos som redan är färdigfixad ock gurka som redan är fixad ock sne fiskpinnar som vi håller på med ock vte inte hur det kommer sluta för jag är urkass på att gröa fiskpinnar ;s
Sen när jag skrivit detta blir det bara laga klart maten ock sen ha mys kväll med min pojkvänn :) Kram

:(

Godmorgon alla olika människor (:
Jag vaknade imorse när fredrik skulle köra till jobbet då han var försenad vilket märktes tydligt , min lilla älskling borde ha lite bättre morgon humör tycker jag .. Han mådde dåligt igår så pappa var uppe i lägenheten själv , stackars dem båda kämpar ut på sena kvällar . Vi lagade potatis ock kokte falukorv här hemma igår med persiljesås ock det blev riktigt gott , trodde inte det om korven men ack så fel jag hade . Natten har varit sådär vaknat flera gånger ock imorse mådde jag skit , så har kräkts igen "/ Annars har morgonen varit lugn förrutom jag mår illa men sånt får mna väll ta , bara att inte glömma äta nu för näringen är viktig .. Vi hörs senare idag , kram .

Sjukhuset

Hallo alla människor (:
Jag har inte skrivit på hur länge som helst ock verkligen förlåt men har varit mkt i huvudet på sista tiden , mått dåligt som fan så blev sjukhuset i fredags där dem la in mig med drop "/ Det var verkligen hemskt ville inte stanna i det kalla rummet och behöva se min älskling åka hem till sin prinsessa , usch vad jag hatade de men dem var så otroligt snälla mot mig där . Kom hem igen i lördags vilket var skönt , borta bra med hemma absolut bäst ! Min underbara pojkvänn körde in mig ock hämtade mig på löradagen sen hjälpte han pappa i lägenheten medan jag ock mamma var här hemma med vincent ock filippa , tur man kan hjälpas åt :) Annars har det varit lugnt fram till idag då jag inte känt min prins röra sig sen i förrgår så mamma körde mig till sjukhuset ock han mådde bra vilket var skönt , blev så orolig omed jag varit inlagd ock sånt men mamma sa nu växer han förmodlingen :) Ja gud , imorgon går jag in i vecka 23 de är helt ofattbart snart 6;e månaden alltso <3 Nja, nu finns de inte mkt mer att skriva , jag lovar att bli bättre med upptadering om ni lovar att läsa ?! ;) Kram på er .


tråkigt

Tudelo .

Jag vaknade hos min älskling imorse och har bara varit sängliggande hela dagen , mår verkligen riktigt dåligt men fick gå upp nu för älskling skulle ivägg och handla något ätbart som max (a)
Vi fick åka in till sjukhuset igår kväll med hans sessa då hon haft hög feber i över fem dagar så åkte ditt för att försökra oss om att det inte var något allvarligt men det var bara ett virus alltså ingen svininfluena vilket va skönt, tur dem kan se sånt direkt :) Usch däremot för väntetiden ...
Ska försöka få tag på min moder nu såg att hon hade lite att fixa i deras lägenget ikväll så ska säga vi kan hjälpa henne om de behövs :-) Fredde ska ju ditt hela helgen , stackars mig får vara utan han :( Tänkte först riva tapeter men som mamma sa att jag skulle helst undvika den starka doften av färgen vilket hon nog har rätt i . Nej nu kallar tvn på mig för mitt huvud är så trött , kram :)


Varma mackor

Godmorgon .

Jag vaknade hemma hos mitt hjärta imorse vid nio tiden när han väckte mig , hade planerat att åka hem till mig idag en runda så filippa och vincent kunde leka lite .
Filippa som varit dålig i två dagar mår betydligt bättre idag så det var skönt för annars hade dem inte kunnat leka , vi planerar även busfabriken på tisdag för dem men får se vad som sker .
Vi är hemma i ekeby nu och har precis ätit varma mackor och det var riktigt god , två stycken lyckades jag få ner :D
Mamma var hemma när vi kom så hon fick oxå träffa ippa en snabb runda innan hon skulle åka och nu leker dem så fint inne i stora rummet medans jag sitter här och fredrik är ute och hjälper pappa med något .
Ska ta mig ett snabbt bad så fort dem kommer in och sen blir det antagligen hem till fredrik igen får la se vad dem känner för och hur mkt ippa orkar vara här , även om hon mår bra så är det ändå lite kvar i kroppen ju :/
Men vi hörs ikväll kanske annars förhoppningsvis imorgon & förresten ett namn till liten är planerat ;) Ha de kanon .

Kalas

Godkväll :)
Jag vaknade hemma hos mitt hjärta imorse och bara efter ett litet tag så körde han mig hem , behövde fixa till mig lite då kalas stod på dagens schema .
Det var en liten sessa som skulle ha kalas nämligen fredriks dotter , hon fick en underbart söt pyamas och två barbiedockor med hello kitty på av min familj som oxå var här . 
Mamma fick inte semester från sitt arbete så nu är det bara hon som inte träffat hans föräldrar vilket var första gången för pappa idag , men det funkade riktigt bra så min nervösitet kunde varit lite mindre ;b
Jag har lite pluggande framför mig att få avklarat ikväll faktiskt oavsett om jag vill eller inte för har en stor tenta nästa vecka som måste avklaras då , usch vad det är hemskt men med älskling hjälp funkar allting kanon .
Mitt illamående har varit knas idag så har inte fått äta något överhuvudtaget men fredrik är iväg nu ock köper max mat till oss med mozarellasticks till efterrätt , så himla goda är dem verkligen bland mina favoriter :)
Imorgon ska vi hem till mig en runda om Filippa mår bättre vilket vi hoppas på , vi höres puss & kram !


föreläsning


Jag vaknade hemma hos min älskling imorse flera gånger för han kom hela tiden in för kolla om jag var vaken & givetvis vaknar man av sånt men det förstod inte han verka det som ;p Mådde illa extremt mycket imorse så blev bara kvarliggande i sängen någon timme sen var jag tvungen att gå upp för skulle och köpa klänning till filippa som hon kan ha på sitt kalas i helgen , blev en jätte söt rosa med massa volanger på som hon tycker om :) Vi avslutade vårt handlande på macdonalds där min älskling beställde en lilla menyn till mig , åt bara några pommes sen blev det mest drickande mådde alldes för kasst .. Började städa mitt rum nästan direkt när jag kommit hem sen för att vincent skulle ha kalas och därefter lite data sen ett härligt och behövligt bad . Det känns lite bättre nu vilket är otroligt skönt då jag ska på föreläsning på marina plaza nu ikväll och gud vad jag ser fram emot det vill inte missa det alls & när det är färdig så hämtar fredrik mig sen ska vi hem till honom och bara ha mys kväll ! Jag har verkligen världens bästa pojkvänn , den som säger emot det vet inte vad den pratar om kan jag lova ;) Såg precis på mobilen att emelie ifrån klassen hade ringt så får väll höra av mig ock se vad hon hade på hjärtat ock därefter börja fixa till mig lite så jag inte skrämmer någon där ute :p Förresten min och fredriks prins har inte sprattlat där inne ifag försen imorse känns helt knas , hoppas han piggnar till snart haha! Vi höres , kram :D 


:D

Hallo (:
Det blev som ni märkte ingen alls upptadering igår för min älskling skulle hämta sin lilla sessa i söderköping och jag följde med så var hemma på kvällen och jag mådde så fruktansvärt dåligt igår att det bara inte gick sätta sig framför datan då "/ Men ni överlevde utan det inlägget antar jag eftersom det inte är försen nu jag börjat bli aktiv , känns faktikst riktigt skönt att vara det :) Resan gick utmärkt ock när vi var på vägg hem så började det snöa vilket var underbart mysigt men lite tidigt , trodde först bara dte var där uppe men även när vi kom till helsingborg snöade de ! Dock ingen snö imorse när jag vaknade :( Min skirvar lust just nu är lite sådär allstå jag mår dåligt känner mig extremt hängig och sånt därför blir det bara ett kort inlägg , men vet vet kanske slängar ivägg ett senare ?! Nu ska jag spela lite sen blir det bada när mamzi & papzi kommer hem ock sen fixa mig ock ja, ett inlägg :D kram på er :D


Mår dåligt

Jag skriver när jag mår bättre och jag ber om ursäkt.

PsykiatrinsDag

Godmorgon kära läsare :)
Jag vaknade hemma hos min pojkvänn imorse när hans väckarklocka ringde vid fem sen blev det bara massa mys i sängen fram till sex då han var tvungen att åka och jobba , dock körde han mig hem innan för ville hem omed jag ska vidare till skolan snart .. Vi ska till något som heter psykiatrins dag på folkets hus i helsingborg och se vad som händer där sen skriva en uppsats om det , hoppas verkligen det är intressant måste vara där i fyra timmar . Det blev inget pluggande hemma hos min älskling igår för när vi nästan var framme hos han kom jag på att jag glömt min väska hemma med alla saker , lite sådär precis som jag inte ville fast det var faktikst inte medvetet så fick gjort det nu imorse direkt men tog fan över en timme att bara skriva in på datan men nu är dt klart iaf .. Vi var hemma hos moster igår och hämtade vincents gamla skötbord som hon lånat till edwin som vi ska ha sen när vår prins kommer , fick även ett jätte fin blå babysitter vilket vi är mkt tacksama för och den var super fin . Det känns verkligen så härligt när folk i omgivningen hjälper till med vad dem kan och nu när vi väntar en liten prins har vi lite tur eftersom vi skulle få lite kläder av moster som edwin haft , måste tacka på något viss känner vi men vet inte riktigt hur !? Jag har börjat få lite mage nu så ska ta ett kort nu en gång i veckan fram till den stora dagen är inne , alla säger jag kommer ångra mig om jag inte gör det och antagligen har dem faktikst rätt . Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar sen fixa mig och åka till skolan , vi hörs kanske ikväll . Kramar


Regn&Blåst

Hellu .
Jag har precis kommit hem ifrån skolan ock mamzi hämtade mig vid bussen , verkligen snällt för det är hemskt väder ute både regn ock blåst .. Skolan funkade hur bra som helst den första timmen fick vi sitta och arbeta med våra tentor och den andra disskuterade vi lite allt möjligt inom dem ämnen vi läser , en sak vi disskuterade var den här ica reklamen om han utvecklingsstörda som är med där om det var förnedring eller inte vad tycker ni kära läsare - mottivera gärna ert svar !? Jag tänker faktikst inte skriva ut vad jag tycker men däremot när ni har skrivit er åsikt lämna en kommentar hos er vad min åsikt är och varför , sånt kan alltid vara roligt att få veta tycker jag då det varit så mycket runt reklamen :) Precis innan jag skulle fixa mig för att åka till skolan fick jag en kommentar här i bloggen av min syster i försvar mot det med spjälsängen och sen svarade jag tillbaka i hennes blogg , kändes nästan som vi skulle börja bråka genom bloggarna men lyckligtvis loggade hon in på msn och vi fick bråkat rejält där tyvärr drar faktiskt hon in fler än vad som har med saken att göra ;s Jag blir riktigt arg bara att tänka på vårt bråk som vi hade innan idag och är verkligen hur nära som helst på att skriva av mig all min ilska men gör allt för att det ska stanna mellan henne och mig fakiskt , men en sak är säker och hon ska ändra på sig riktigt jävla mycket och börja tänka efter om hon vill att vi två någon gång ska bli "vänner" igen faktikst. Min älskling är på vägg hitt nu och ska hämta mig sen ska vi och köpa mat och därefter hem till honom och ha mys kväll direkt efter at jag pluggat klart, men innan allting så ska vi packa in två barnstolar i hans bil härifrån och sen upp till moster som har ett skötbord till oss och även lite annat vilket är så otroligt snällt. Jag uppskattar allting som hjälper oss på traven med flytten och prinsen och även hans lilla sessa . Vi hörs imorgon förmiddag om ingen drasiskt skulle hända det vill jag lova er , kram ifrån mig ock prinsen som sprattlar runder (; 


Höstlov

Godmorgon .
Måndag igen och höstlovsveckan är redan över , den bara försvann sådär helt fort !? Fast jag har faktikst inte haft lov egentligen utan bara självstudier i en vecka , fast samma sak bara att det blev intensivt pluggande igår till mina uppgifter . Jag har faktikst två saker kvar att göra om sanningen ska fram men den ena har jag till denna veckans slut och är halvt klar med så den blir gjord i veckan och den andra måste jag ha en bok ifrån biblioteket för att kunna göra så förhoppningsvis öppnar dem nio idag och har fått in boken jag behöver :) Det kändes lite surt att sätta sig med läxorna eller uppgifterna igår och det kändes verkligen som det skolsuget jag hade haft bara försvunnit igen , fick lite ångest i början eftersom jag verkligen har bestämt mig för att klara skolan utmärkt men efter en stund flöt det på riktigt bra och mamma tyckte mina svar var jätte bra vilket var skönt att höra . När jag hade varit duktig igår ock pluggat färdigt så hämtade min älskling mig och vi åkte till väla där det blev en bakadpotatis till lunch & sen max efter det där jag fick mozarellasticks till efterätt vilket låter bra va !? ;p Vi hade annars bara en lugn och mysig dag igår där det inte hände så mycket , bara tog det lugnt och fredde försökte känna vår prins men han lyckades tyvärr inte .. Jag skrev även till min syster igår och hörde hur länge till dem skulle ha spjälsängen till sin dotter som hon lånade av mina föräldrar förrut då det var tänkt jag skulle tagit över den till buster sen , hon hade dock lyckats ta sönder den så blev lite ledsen faktikst men världen rasar inte samman och mamzi erbjöd sig att köpa en ny till oss vilket är underbart snällt . Vi har fått så mycket redan känns det som faktikst , även om det bara är små saker så är det sånt vi behöver :) Nu ska jag kolla runder på lite bloggar och sen kanske få något i magen , vi hörs antagligen inte mer idag så imorgon sötnowsar .


Höstmånad

Godmorgon :)
Vaknade imorse till ännu en höstmånad som vi har framför oss och även den sista för sen blir det vinter , det blir den sista månaden vi bor kvar i ekeby sen blir det att hela familjen ska in till helsingborg och bosätta sig där .. Dem har fått sålt huset nu och får bo i lägenhet tills dem hittar ett hus dem vill ha inne i staden , dock kommer jag bara hinna bo med dem i lägenheten eftersom jag flyttar med min älskling till klippan efter två månader :) Jag var på ultraljud i fredags för att kolla så min & fredriks prins mådde bra vilket han gjorde och det lät nästan som det var en liten tjockiiz , tyvärr så gömde han sig hela tiden och vi fick inga kort med oss hem fast vi fick iaf veta det viktigaste . Halva tiden av min graviditet har gått nu och det känns helt fantastiskt vad tiden har sprungit ivägg men det är bara skönt , vi har även fått veta när han är beräknad till och nu bara längtar jag super mkt . Nu har jag faktikst druckit upp mitt te och ska börja plugga eftersom jag har en stor uppgift som ska lämnas in imorgon , vi hörs kanske senare . Kramar från mig och till dem som står mig nära även ifrån prinsen i min mage (; 


RSS 2.0