LILLEMAN

Godmorgon underbara läsare (:
Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt för lilleman skrämde både mig och fredde då han vägrade att röra på sig under hela dagen igår, men klockan fyra imorse då sparkade han till mig i magen så nu vet jag att det är bra iaf.. Blev en stressad morgon eftersom vi försov oss lite så hant bara ta mig sen skulle han köra mig hem innan han börja jobba så ingen mysig morgon alls och mitt illamående var katastrof direkt när han släppt mig hemma så kräktes jag som en idiot och mår inte helt okej ännu "/ Varför ska vissa få må bra i sin graviditet och andra inte, borde det inte vara lite jämt fördelat kanske så alla hade förstått varandra!?  Nu ska jag faktikst snoka runder på lite olika bloggar och sen måste det ringas lite viktiga samtal, wish me good luck.. Vi hörs senare förhoppningsvis, kramizar `v.  

CSN

Godmorgon .
Jag vaknade hemma hos mitt hjärta imorse när hans väckarklocka ringde så la kvar ock bara hade det mysigt , fram till det var tid att åka vilket är hemskt för det är så kallt utanför täcket "/ Väll hemma så har det blivit en kopp te med kikz innan hon skulle vidare mot skolan och nu är jag barnvakt en snabbiz åt lillebror medan pappa lämnar ella , vi har fixat till honom så han blev en riktigt snygging ;b Mådde lite sådär förrut som vanligt men börjar bli bättre nu , det är lilleman där inne som fortfarande skapar mitt illamående men nu är det bara lite mer än två månader kvar . Jag vet inte riktigt vad som händer idag alls överhuvudtaget så får väll se vad dagen har att bjuda på dock ska jag ringa och stressa på csn lite att skynda sig med sina beslut , liksom jag vill gärna inte behöva vänta hundra år på mina pengar därifrån .. Vi hörs kanske senare , kramizar .


70 DAGAR KVAR

Hallo .

Mitt skrivande här är verkligen inte det bästa men hela tiden så kommer det något i mellan , förlåt till er som fortfarande är inne och kollar min blogg .. Jag kan däremot faktikst lova att det kommer bli mkt bättre nu , kan ni lita på mig !? Var hos barnmorskan imorse på vanligt kontrollbesök eller vad det heter och allting var fint med lilleman , han är så himla underbar för varje gång vi är där och barnmorskan ska lyssna på hjärtat sparkar han till där hon håller sen saken xD Nu är det bara tio veckor kvar till han får se världen , så mkt jag längtar efter honom min lilla melvin . Magen har faktikst börjat växa nu äntligen så bilder kommer att läggas in här antagligen , vad tycker ni !? Ska antagligen vara med mitt hjärta ikväll, eller jag ska för vara utan honom hade aldrig funkat ;P Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon , kram <3


RSS 2.0