blablabla

Godmorgon .

Jag har inte skrivit på hur länge som helst ock ändå har det funnits saker att skriva om ock dessutom tid , ack vad ska man göra samtidigt som jag vill så finns där ingen lust ?! Tänk vad kul att kunna läsa tillbaka om något år ock sånt liksom hur tråkiga mina inlägg blir så  kommer det vara kul sen att läsa , kanske inte för er men för mig . Vaknade imorse iaf hemma hos mig runt sju tiden så blev upp ock kräka då tabletterna jag fått kanske inte hjälper direkt , jag vet inte ;s Men iaf efter det blev det städa snabbt sen åkte jag ock älskling hem till honom då vi skulle ha husvisning hemma , åååh jag vill faktikst att dem ska få bo kvar till våren för det känns som det är vad dem vill om jag ska vara ärlig . Idag blir det att åka till höganäs med mitt hjärta där vi möter upp resten av min familj utan mamma som jobbar ock antagligen moffe så ska alla vi gå på höganäs marknaden , mysigt :) Vem vet , kanske kikki ock ludde oxå dyker upp :D Vi hörs!!  


Blodikräk

Godmorgon sötnowsar .
Mitt hjärta sov här hemma inatt som vanligt så imorse vid halv sex blev det säga hej då till honom innan han åkte till jobbet och mitt illamående var katastrof redan då , men somnade faktikst om och sussa fram till åtta sen blev det up och kräka direkt .. Jag hatar verkligen att må såhär illa eftersom jag vågar knappt äta vad som helst , min aptit blir sämre för var dag och allt bara är skit ;s Människorna som är runt om mig får höra om hur illa jag mår dagligen , min familj hör mig kräka var morgon och de kan väll inte vara så kul något av det !? Dem senaste två dagarna har där kommit blodklumpar med i kräket så imorse frågade jag mamma om det var normalt och tydligen så var det nog inte det så ringde mvc som lyssnade och förklarade att det kunde vara för jag kräkt så mycket och bad mig ringa gyn mottagningen där dem kunde hjälpa mig lite bättre . Jag har en tid på gyn mottagningen imorgon på förmiddagen där det blir en massa provtagningar sen förhoppningsvis finns där något som kan hjälpa mig åt detta illamåendet , fast en sak är säker att hur illa jag än mår så kommer det vara värt det i längden så att ingen misstar mig för jag älskar att veta där finns en liten inne i magen :) Nu sitter jag och har druckit lite te med honung i ock försökt att skriva klart min bokrecension som jag ska ha redovisining på idag , det är en självbiografi tror jag det heter så verkligen skit svårt .. Men givetvis kommer det att gå perfekt eftersom jag satsar allt , riktigt duktig här vettni . Sitter med jenny i telefon och pratar en massa skit vilket alltid är trevligt , ska prata klart sen blir dte skolan . Vi hörs ikväll kanske , ha det super bra <3  


Barnvakt&Kanelbullar

Godkväll alla mina läsare .
Jag hoppas allt är bra med er och att ni förlåter mig som vanligt för min dåliga upptadering , ack vad ska man göra för att bli effektiv på bloggen !? Det är faktikst så att jag vill upptadera var dag och egentligen minst tre gånger dagligen , men antingen mår jag för illa eller så har jag bara annat skit för mig .. Men lite bättre ska det bli med tiden och till sist kanske en rutin , vi får väll se och faktiskt lite upp till er läsare är det i fall ni kommenterar ibland eller inte . Lotta min lillasysters super gamla kompis kommenterade i mitt förra inlägg och frågade om jag inte kunde lägga up bilder på magen för att kunna följa hur den växer och absolut kommer det läggas upp men inte försen efter att jag varit på mitt sista ultraljud för att då vet jag exakt hur långt gången jag är och kan skriva ut den också . Jag vaknade imorse när min lillebror kom ut och väckte mig för att då var det dax att vara barnvakt , usch klockan var inte mer än halv åtta men up kom jag absolut utan att somna om :) Mitt illamående har väll varit lite sådär hela dagen , fram och tillbaka vilket gör mitt humör sämre fast jag har väll klarat dagen helt okej . Fredrik hjälpte mig att vara barnvakt och utan honom så hade kanske mitt humör inte varit lika bra , dem bakade iaf kanelbullar ock jag hjälpte till så mkt jag hann eftersom dem hade ett snabbt tempo och jag städade i köket samtidigt . Dem såg faktikst ut att stormtrivas där med sitt bakande bådas byxor var fulla av mjöl , det blev två sataser med kanelbullar men dock gick det bara att äta tio stycken kanske dem andra lyckades väll jag bränna "/ Jag som brukar lyckas med kakor och bullar men inte denna gången , fast jag och fredde bestämde oss för att baka om ett tag igen ock lyckas :) Nu sitter jag hemma hos fredrik och ska bara ha mys kväll med min lilla älskling . Ha det så bra , ida .   


Ultraljud&Lägenhetsvisning

Godmorgon :)
Jag vaknade imorse runt klockan fem när mitt hjärtas telefon alarm ringde , så blev väcka honom och därefter en massa halvsovande fram till sex när han var tvungen att köra .. Vi båda hade sovit underbart inatt och det var längesen jag sov riktigt bra , dock somnade jag om direkt när han sagt hej då och vaknade inte försen vid åtta . Min morgon var som vanligt att jag skulle må illa i någon timme ända fram till jag kräkt , usch att ha det som vanesak "/ När illamåendet var lite bättre så blev det direkt datan för jag var tvungen att skörda på min famville , någon mer som blivit beroende av det spelet !? Jag och fredrik var på ultraljud igår för att se det lilla livet där inne och jag tror faktikst inte jag har förstått det alls på samma viss som igår , men det var helt underbart och har även kort på den lilla nu . Tyvärr kunde dem inte kolla könet ännu då mitt utltaljud var lite för tidigt men ska ditt i slutet av oktober och får då veta när den lille är beäknad till och dessutom könet & jag längtar så fruktansvärt mycket ;b Vi kollade även på en lägenhet i klippan efter att jag varit i skolan en trea som ligger rätt så cetralt och den var hur okej som helst , så nu skickar dem kontraktet hem till min älskling och den första februari flyttar vi in . Nu ska jag se vad som kan hittas på här hemma för mamzi ville låna datan , men ni får ha det så bra så hörs vi sen ! 


långdag

Hej .
Det har varit en lång dag md mkt i huvudet , så vi hörs imrn där jag  verkligen skriver är helt ledig då förrutom läxor (a)

brastart

Godmorgon .
Jag vaknade inne hos min ena lillasyster imorse när hennes förbaskade mobil ringde ock hon stängde inte av det hemska ljudet heller så till slut blev jag förbannad och tog hennes mobil och råkade avvisa hennes vänn som ringde , fast det var ingen jag tyckte om som ringde ändo så det gjorde absolut inget för hon förtjänar att bli lite dissad ;b Kikki var faktikst inte ens på rummet så lite förståligt att hon inte stängde av ljudet eller svarade men den lilla pricken kom direkt efter att jag rest mig ock avvisat skiten , typiskt att hon kommer när jag redan rest mig så jag inte kunde somna om igen . Min sömn inatt har annars varit bra till hundra procent och att vakna utav mobilen ist för illamåendets skull var hur skönt som helst , ni kan väll kanske själv tänka er hur det känns att annars vakna av att man mår illa dagligen !? Jag gick iaf upp lite innan åtta idag ock sen kräktes som jag brukar göra , dock var det inte lika hemskt idag som det var igår :) Kanske var det inte så bra att äta apelsin innan läggdags i förrgår för det är rätt så starkt för halsen om ni förstår vad jag menar , någon som vet något om det !? När det var fixat imorse så blev det starta datan eftersom jag var tvungen att skörda min famville och kolla lägenheter eftersom min älskling sa där kommit in en ny trea igår vilket verkligen stämde så nu har jag ringt på den och imorgon halv fem blir det lägenhetsvisning för vår del , allting känns så jävla bra idag förrutom att jag är nervös inför ultraljudet imorgon .. Vad som händer idag är inte riktigt bestämt ännu överhuvudtaget var precis och fixade en macka och kände att jag inte mådde vidare bra , usch antagligen kräkts för lite imore men ska försöka äta en macka ock hoppas det blir bättre sen blir det ett bad innan två idag ;p Jag måste vänta med att bada till mamzi slutar jobba för vågar inte innan då jag blev svimfärdig sist , bättre att vara på säkra sidan :) Vi hörs kanske senare idag , ha en fortsat bra dag <3


Farmville

Hellu .
Jag vaknade första gången imorse när klockan var runt fyra tiden av mitt illamående , men somnade om och vakna inte förrsen fem när min kärleks väckarklocka ringde . Dock somnade vi om båda två sen vakna runt sex tiden , blev säga hej då och sen fick han köra direkt nästan .. Jag sov från ock till enda till klockan var lite mer än tio men det var ingen skön sömn eftersom jag mådde så fruktansvärt illa , så mkt som jag kräktes imorse har jag nog faktiskt inte kräkt på morgonen förrut "/ Ska försöka ringa till min barnmorska imorgon om jag inte glömmer det ock berätta hur jag mår , för detta är fruktansvärt jobbigt på morgnarna och dessutom har jag börjat få halsbränna om kvällarna . Men jag överlever att må såhär om det är vad som krävs för att liten därinne ska må bra faktikst , lyckan är obeskrivlig trots allt jobbigt och det är värt vartenda sekund . Vi ska på ultraljud på onsdag vid halv ett och jag är så full av längtan att det inte går beskriva , och går det ska vi faktiskt ta reda på vad det blir för kön . Jag har inte fått alls mycket gjort idag mer än spelat farmville på facebook och ätit eller jo bråkat lite med mamma faktisk då hon tror jag missköter skolan , synd att det ska bli så men hon får väll se i deccember att jag fixat den utmärkt :) Kikki är hemma med bussen halv fem så ska mötta henne antagligen , sen blir det bara vänta på att älskling slutar jobba . Vi hörs kanske ikväll men risken är större imorgon , ha en underbar eftermiddag .


Godmoron :D

Godmorgon alla underbara läsare :)
Hoppas allt är bra med er idag ock att ni sussat gott inatt? Själv vaknade jag redan vid fem första gången ock mådde inte alls bra, trodde verkligen jag skulle kräkas rakt ut i sängen ;s Det har blivit nu dem senaste morgnarna att jag vaknar så tidigt ock mår extremt illa, fast jag har inte gått upp en enda dock funderar jag att ha något sidan om sängen i fortsättningen som jag kanske kan använda i nödläge!? Jag somnade iaf om sen ock därefter sussade från ock till fram till elva tiden när telefonen ringde, så blev upp sen kom mamzi hem ifrån jobb. Mådde illa då oxå så kräktes imorse sen blev det börja städa och ja nu mår jag sådär eftersom jag sitter framför denna dumburken, but but . Vi hörs sen nu ska jag gå till bussen ock sen blire skolan där vi har föreläsning . Vi höres, puss&kram

Välkomna

Hellu .
Jag hälsar alla välkomna till min blogg ock hoppas att ni som tittar in här en gång vill fortsätta läsa den , det ni kommer att kunna läsa i bloggen är vad som händer i mitt liv dagligen ock dessutom får ni följa min graviditet . Min upptadering kommer att vara upp ock ner eftersom jag har en illamående graviditet men oftast är det bara på morgnarna , dock ska jag försöka med ett inlägg var dag oavsett vad sen om det blir ett normalt eller tråkigt bestämmer liten där inne . Det är faktikst en del som frågat om jag skriver om min graviditet någonstans så det ska bli roligt att höra vad dem tycker sen när dem får se att jag börjat , men allra mest bloggar jag om graviditeten för att kunna läsa tillbaka sen när liten är född ock för att dela med mig av lyckan till andra :) Det var väll allt i mitt välkomande inlägg , tänkte skriva lite mer senare idag och även då kommer ett speciellt inlägg . Ha det super bra och tack för ni har hittat hit , på återseende förhoppningsvis <3 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0